Skip to main content
Log in

Begriffsbestimmungen für Fleischsalat und Mayonnaise

  • Originalmitteilungen
  • Published:
Zeitschrift für Untersuchung der Lebensmittel Aims and scope Submit manuscript

This is a preview of subscription content, log in via an institution to check access.

Access this article

Price excludes VAT (USA)
Tax calculation will be finalised during checkout.

Instant access to the full article PDF.

Literatur

  1. Diese Zeitschrift 1922,44, 333.

  2. Deutsche Fischerei-Rundschau 1933, Heft 5, S. 101.

  3. Erlaß des Preuss. Ministeriums f. Volkswohlfahrt vom 17. Juli 1925.

  4. Farce kommt vom lateinischen “farcire”, d.i. “stopfen” und bedeutet also ein Füllsel oder Gemengsel.

Download references

Author information

Authors and Affiliations

Authors

Rights and permissions

Reprints and permissions

About this article

Cite this article

Behre, A. Begriffsbestimmungen für Fleischsalat und Mayonnaise. Zeitschr. f. Untersuchung der Lebensmittel 66, 118–126 (1933). https://doi.org/10.1007/BF01664109

Download citation

  • Issue Date:

  • DOI: https://doi.org/10.1007/BF01664109

Navigation