Skip to main content
Log in

Eine weitere Verbesserung der Fettbestimmung mit Trichloräthylen als Lösungsmittel

  • Originalmitteilungen
  • Published:
Zeitschrift für Untersuchung der Nahrungs- und Genußmittel, sowie der Gebrauchsgegenstände Aims and scope Submit manuscript

This is a preview of subscription content, log in via an institution to check access.

Access this article

Price excludes VAT (USA)
Tax calculation will be finalised during checkout.

Instant access to the full article PDF.

Institutional subscriptions

Literatur

  1. Diese Zeitschrift 1924,47, 420–432.

  2. Vergl. meine Tabelle und Anleitung zur Ermittelung des Fettgehaltes. 1923, Berlin, Verlag von J. Springer.

  3. Vergl. Diese Zeitschrift 1924,47, 146–147.

  4. Diese Zeitschrift 1924,48, 411–424.

Download references

Author information

Authors and Affiliations

Authors

Rights and permissions

Reprints and permissions

About this article

Cite this article

Großfeld, J. Eine weitere Verbesserung der Fettbestimmung mit Trichloräthylen als Lösungsmittel. Zeitschr. f. Untersuchung d. Nahr.-u. Genußmittel 49, 286–289 (1925). https://doi.org/10.1007/BF02125209

Download citation

  • Received:

  • Issue Date:

  • DOI: https://doi.org/10.1007/BF02125209

Navigation