Skip to main content
Log in

Der Bleigehalt der Hefe

  • Originalmitteilungen
  • Published:
Zeitschrift für Untersuchung der Lebensmittel Aims and scope Submit manuscript

This is a preview of subscription content, log in via an institution to check access.

Access this article

Price excludes VAT (USA)
Tax calculation will be finalised during checkout.

Instant access to the full article PDF.

Literatur

  1. Rev. gén. Colloides8, 241 (1930).

  2. C. r. Acad. Sci. Paris189, 591 (1929).

  3. Allg. Brauer- u. Hopfenztg.54, 1155 u. 1173 (1914).

  4. Ann. des Falsifications5, 9.

  5. Angew. Chem.50, 51 (1937).

  6. Dtsch. Leb.mitt.-Rdsch.1941, 35.

  7. Biedermanns Zbl. B13, 329 (1941).

  8. Dtsch. tierärztl. Wschr.42, 586 (1934).

  9. Angew. Chem.50, 51 (1937).

  10. Dtsch. tierärztl. Wschr.49, 525 (1941).

  11. Für beide Untersuchungen sind wir Herrn Professor Strugger zu großem Dank verpflichtet.

Download references

Author information

Authors and Affiliations

Authors

Rights and permissions

Reprints and permissions

About this article

Cite this article

Danckwortt, P.W. Der Bleigehalt der Hefe. Zeitschr. f. Untersuchung der Lebensmittel 84, 416–418 (1942). https://doi.org/10.1007/BF01664748

Download citation

  • Received:

  • Issue Date:

  • DOI: https://doi.org/10.1007/BF01664748

Navigation