References
F. Schaffer und E. Gury Mitt. Lebensmittelunters. u. Hyg.6, 247 (1915).
Vergl. diese Ztschrft.38, 718 (1899).
A. Günther Arb. Kais. Gesundh. Amt46, 20 (1913).
J. Thöni Mitt. Lebensmittelunters. u. Hyg.2, 118 (1911).
Th. von Fellenberg Ebenda3, 218 (1912).
E. Baier und P. W. Neumann Ztschrft. f. Unters. d. Nahrungs- u. Genussm.29, 410 (1915).
G. Favrel Ann. Chim. anal. appl.13, 177 (1908); Chem. Zentrbl.79, II, 350 (1908).
Rights and permissions
About this article
Cite this article
Schaffer, F., Gury, E., Günther, A. et al. Citronsäure. Fresenius, Zeitschrift f. anal. Chemie 61, 354–355 (1922). https://doi.org/10.1007/BF02423811
Issue Date:
DOI: https://doi.org/10.1007/BF02423811