Skip to main content
Log in

This is a preview of subscription content, log in via an institution to check access.

Access this article

Price excludes VAT (USA)
Tax calculation will be finalised during checkout.

Instant access to the full article PDF.

Literatur

  1. Arb. a. d. Kaiserl. Gesundheitsamt 1913,46, 20; diese Zeitschrift 1915,29, 346.

    Google Scholar 

Download references

Authors

Additional information

(Mitteilung aus dem Nahrungsmittel-Untersuchungsamt der Landwirtschaftskammer für die Provinz Brandenburg).

Rights and permissions

Reprints and permissions

About this article

Cite this article

Baier, E., Neumann, P.W. Über den Nachweis von Citronensäure in Wein. Zeitschr. f. Untersuchung d. Nahr.-u. Genußmittel 29, 410–411 (1915). https://doi.org/10.1007/BF02025269

Download citation

  • Received:

  • Issue Date:

  • DOI: https://doi.org/10.1007/BF02025269

Navigation