Skip to main content
Log in

Über den Schwund beim Lagern von Trinkbranntwein

  • Originalmitteilungen
  • Published:
Zeitschrift für Untersuchung der Lebensmittel Aims and scope Submit manuscript

This is a preview of subscription content, log in via an institution to check access.

Access this article

Price excludes VAT (USA)
Tax calculation will be finalised during checkout.

Instant access to the full article PDF.

Literatur

  1. Gesetze und Verordnungen, betr. Lebensmittel, 1927,19, 43.

  2. Lührig, Pharm. Zentralh. 1926,67, 44, — Berg, Deutsche Nahrungsmittel-Rundschau 1925, 15. — R. Schmitt, Diese Zeitschrift 1917,34, 485. — A. Behre, Diese Zeitschrift 1918,35, 281. — I. Mc Crae und Mitarbeiter, Diese Zeitschrift 1926,51, 311.

    Google Scholar 

  3. Diese Zeitschrift 1925,50, 79.

Download references

Author information

Authors and Affiliations

Authors

Rights and permissions

Reprints and permissions

About this article

Cite this article

Goy, S., Koehler, A. Über den Schwund beim Lagern von Trinkbranntwein. Zeitschr. f. Untersuchung der Lebensmittel 54, 270–275 (1927). https://doi.org/10.1007/BF01653691

Download citation

  • Received:

  • Issue Date:

  • DOI: https://doi.org/10.1007/BF01653691

Navigation