Skip to main content
Log in

Eine neue Art der Eierverfälschung?

  • Originalmitteilungen
  • Published:
Zeitschrift für Untersuchung der Lebensmittel Aims and scope Submit manuscript

This is a preview of subscription content, log in via an institution to check access.

Access this article

Price excludes VAT (USA)
Tax calculation will be finalised during checkout.

Instant access to the full article PDF.

Literatur

  1. Für die Bereitstellung der Präpärate möchte ich der Firma Schering-Kahlbaum verbindlichst danken.

  2. Diese Zeitschrift 1931,62, 572.

  3. Deutsche landw. Geflügelzeitung 1934,37, Nr. 39.

Download references

Author information

Authors and Affiliations

Authors

Rights and permissions

Reprints and permissions

About this article

Cite this article

Froboese, V. Eine neue Art der Eierverfälschung?. Zeitschr. f. Untersuchung der Lebensmittel 69, 14–15 (1935). https://doi.org/10.1007/BF01661027

Download citation

  • Received:

  • Issue Date:

  • DOI: https://doi.org/10.1007/BF01661027

Navigation