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    Electronic Resource
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    Springer
    European food research and technology 149 (1972), S. 193-196 
    ISSN: 1438-2385
    Source: Springer Online Journal Archives 1860-2000
    Topics: Process Engineering, Biotechnology, Nutrition Technology
    Description / Table of Contents: Zusammenfassung Es wurde eine vergleichende Bewertung der Soxhlet- und Bligh and Dyer-Methoden zur Bestimmung des Fettgehaltes im Fleisch durchgeführt. Statistisch wurde der Einfluß beider Methoden auf die Höhe der Ergebnisse in Abhängigkeit von der die Art des untersuchten Fleisches sowie die Genauigkeit und die relativen Fehler der mit jeder einzelnen Methode erhaltenen Ergebnisse überprüft.
    Notes: Summary A comparative evaluation of Soxhlet's and Bligh and Dyer's methods in determination of fat in meat was carried out. With the statistical analysis the following was estimated: the influence of each method on the level of fat determination with regard to the kind of the meat examined, and the precision and error of the results obtained with each method.
    Type of Medium: Electronic Resource
    Library Location Call Number Volume/Issue/Year Availability
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