Bibliothek

Ihre E-Mail wurde erfolgreich gesendet. Bitte prüfen Sie Ihren Maileingang.

Leider ist ein Fehler beim E-Mail-Versand aufgetreten. Bitte versuchen Sie es erneut.

Vorgang fortführen?

Exportieren
  • 1
    Digitale Medien
    Digitale Medien
    Oxford, UK : Blackwell Publishing Ltd
    Journal of food science 48 (1983), S. 0 
    ISSN: 1750-3841
    Quelle: Blackwell Publishing Journal Backfiles 1879-2005
    Thema: Land- und Forstwirtschaft, Gartenbau, Fischereiwirtschaft, Hauswirtschaft , Werkstoffwissenschaften, Fertigungsverfahren, Fertigung
    Notizen: A crude preparation of gastric proteases from Harp Seal (Pagophilus groenlandicus) was found to coagulate milk over a wider pH range than porcine pepsin and had a higher ratio of milk clotting to proteolytic activity with hemoglobin at pH 1.8. Cheddar cheese prepared with seal gastric protease (SGP) gave significantly higher sensory scores than cheese made with calf rennet. Chemical analysis of the cheeses revealed a lower concentration of citrate-HCl soluble nitrogen and less free and peptide-bound amino acids in SGP cheese than in the cheeses made with calf rennet and Mucor miehei protease.
    Materialart: Digitale Medien
    Bibliothek Standort Signatur Band/Heft/Jahr Verfügbarkeit
    BibTip Andere fanden auch interessant ...
Schließen ⊗
Diese Webseite nutzt Cookies und das Analyse-Tool Matomo. Weitere Informationen finden Sie hier...