Library

Your email was sent successfully. Check your inbox.

An error occurred while sending the email. Please try again.

Proceed reservation?

Export
  • 1
    Electronic Resource
    Electronic Resource
    Springer
    European food research and technology 65 (1933), S. 551-561 
    ISSN: 1438-2385
    Source: Springer Online Journal Archives 1860-2000
    Topics: Process Engineering, Biotechnology, Nutrition Technology
    Notes: Zusammenfassung 1. Für die Bestimmung der Alkalien ist ein völliges Auflösen der Asche in Salzsäure erforderlich. Ein Ausziehen mit Wasser genügt nicht, weil sich hierbei eine beachtliche Menge Alkali, und zwar relativ viel Natriumsalze, der Bestimmung entziehen. 2. Es werden Bestimmungen von Chlor und Alkalien in Blut und Blutserum von Hind und Schaf ausgeführt. Diese stehen im Einklang mit den Analysen von Bunge und Abderhalden.
    Type of Medium: Electronic Resource
    Library Location Call Number Volume/Issue/Year Availability
    BibTip Others were also interested in ...
Close ⊗
This website uses cookies and the analysis tool Matomo. More information can be found here...